Slider Club - sí- és snowboardoktatás

1028 Budapest, Hidegkúti út 228. | +36-30-211-5000 | http://sliderclub.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Slider Club pesthidegkúti műanyag sípályáján szakképzett oktatóink segítik gyermek és felnőtt tanítványaikat a síelés és snowboardozás technikájának elsajátításában, azzal a céllal, hogy azt még hosszú éveken át BIZTONSÁGGAL és ÖRÖMMEL tudják végezni. A sípálya alkalmas a megszerzett tudás frissítésére és továbbfejlesztésére is.

A tanulást köteles sífelvonó, éjszakai világítás, és egyéb sporteszközök, játékok segítik.

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatosan bővülő szolgáltatásaink minőségére (Kerékpáros Kalandtáborok, Horizont Vitorlástáborok a Lupa-tavon), és annak a közvetlen, barátságos hangulat megteremtésére, melyben klubtagjaink - kortól függetlenül - igazán jó érzik magukat.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek