Pasaréti Síiskola

1026 Budapest, Pasaréti út 11-13. | +36-70-376-0641 | http://www.pasaretisiiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Pasaréti Síiskola műanyagpályája minden évszakban várja a síelni vágyó tanulókat, modern, barátságos környezetben, képzett, gyereknyelven értő, jó humorral megáldott oktatókkal. Nálunk játékos, szórakoztató formában ismerkedhetnek a síeléssel, csoport- és magánóráink a kezdőtől a haladóig minden tudászintet kiszolgálnak, óvodásoktól a nagyszülőkig.

Kombinált tolókaros, tányéros felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag sípályánk - évszakoktól és időjárástól függetlenül - kiváló lehetőséget biztosít a kezdő és haladó tanítványok számára. Fűtött épületünkben nem csupán öltöző és mosdó kap helyet, hanem sí- és snowboard kölcsönző is, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő HEAD felszerelést.

Ausztriai sítáborainkba minden alkalommal több oktató is velünk tart, hogy a tanítványok a már megismert oktatók segédletével ismerkedhessenek a havas lejtőkkel. Táboraink minden évben sikerrel zárulnak, hiszen nem csak a gyerkőcök sítechnikája fejlődik, hanem felejthetetlen élményekben is részük lehet.

Ahogy télen sítáborokkal, úgy nyáron napközis sporttáborokkal várunk, ahol a már megismert oktatókkal síelhettek, úszhattok, teniszezhettek, táncolhattok, és nem utolsósorban együtt bolondozhattok.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.