Gerincjóga Klub

1022 Budapest, Bimbó út 4. fszt. | +36-20-965-4298 | http://gerincjogaklub.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mi a gerincjóga?

A gerincjóga egy olyan modern, de a hagyományos indiai jóga-alapokhoz ragaszkodó mozgásrendszer, amelynek célja az egészség megőrzése és továbbfejlesztése.

A biztonságos gyakorlatsorok átmozgatják a teljes testet, segítenek a helyes testtartás kialakításában és a légzés tudatosításában. Ügyelünk rá, hogy a jógát gyakorló újra felfedezhesse a mozgás örömét, önmagában a harmóniát, megtapasztalja test és lélek egységét.

A gerincjóga pozitív hatásai: megerősíti, nyújtja és ellazítja az izomzatot; javítja a tartást, oldja a stresszt; javítja a testtudatot. Bátran ki merjük jelenteni, hogy jó hatással van az egész szervezetre.

A mi történetünk

Bea gyógytornász, pszichológus és tréner; Gergő aikido- és jógaoktató. 2012-ben megalapították a Gerincjóga Klubot. Nem volt hatalmas csinadratta, tüzijáték: egyszerűen találtak egy kellemes helyet a Csodacsigaházat, ahol sérült gyerekekkel foglalkoznak. A csodacsigaházban kezdtek el jógázni egy páran, aztán egyre többen és többen... Szeretünk jógázni és szeretjük megosztani a tapasztalatainkat a jógával, az egészséges élettel és a pozitív életszemlélettel kapcsolatban másokkal. Ezért hoztuk létre a Gerincjóga Klubot 2012-ben. Szeretnénk megmutatni, hogy a jóga hogyan járul hozzá ahhoz, hogy egészségesebbek, tudatosabbak, sportosabbak és ezáltal vonzóbbak legyünk. Lehet, hogy kicsit mások vagyunk, mint a többiek – kicsit felszabadultabbak, kicsit kevésbé vesszük komolyan magunkat, kicsit pimaszabbak. Mondhatjuk, hogy magunkra szabtuk a jóga filozófiáját – de úgy gondoljuk, hogy mindenkinek saját útja van. Mi keressük a mienket és arra biztatunk mindenkit, hogy keresse a sajátját.

Hol találsz meg minket?

A Gerincjóga Klub honlapja.

Telefon / SMS: 0620 9 654 298

E-mail: gergely.csak kukac gmail.com

Jelentkezz be jógaórára, vagy csak kérdezz bármit - szívesen válaszolunk!

Nyitvatartás:

Kedd19.00 – 20.30
Szerda19.00 – 20.30
Csütörtök19.00 – 20.30
Heti három alkalommal, 19.00-20.30-ig tartunk gerincjóga-órákat. Kérjük, jelentkezz be és érkezz negyed órával a jóga előtt, hogy nyugodtan át tudj öltözni!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:AYCM-kártáyt elfogadunk!
Wifi:nincs

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.