DownDog Jóga Stúdió - Margit körút

1027 Budapest, Margit körút 60. fél. em. 9. | +36-70-469-8687 | http://www.downdogjoga.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az első DownDog Jóga stúdiót 2012 januárjában hoztuk létre. Amiben egyedinek és speciálisnak érezzük magunkat, hogy jól képzett oktatóink szívvel-lélekkel tartják óráikat, minden jógaórán személyre szabottan is figyelnek a hozzánk jógázni járó vendégekre.

Jelenleg már 5 budapesti helyszínen is várjuk kezdő és haladó vendégeinket: hatha, ashtanga, dinamikusabb hatha, vinyasa flow és gerincjóga irányzatainkra egyaránt.

A DownDog bérletedet bármelyik stúdiónkban megveheted és az összes DownDog stúdióban használhatod! Azaz egy bérlettel a város öt kerületében is jógázhatsz (II., VI., VII., VIII., XI.)

Ne feledd: heti 2-3 jógaóra növeli a fizikai és mentális állóképességet! Stresszoldó hatásának köszönhetően hihetetlen immunerősítő hatással bír. Az óráinkon gyakorolt ászanák jótékony/gyógyító hatásainak köszönhetően rengeteg betegséget kúrálhatsz és előzhetsz meg. Egyéni jógaterápiás konzultációra is lehetőséged van időpont-egyeztetéssel.

Kezdőket is várunk szeretettel!

Nyitvatartás:

Nyitvatartás a honlapon az órarendben. Bejelentkezni itt tudsz, a választott órára klikkelve.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány, SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:bérlet, AYCM, Sportkártya

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Téklesz Dia
Telefon:+36-70-469-8687
Email:downdogjoga@gmail.com
Honlap:http://www.downdogjoga.hu
Facebook:https://www.facebook.com/downdogjogastudio
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.