Chili Jóga - Rózsadomb Center

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 5. em. | +36-20-935-2494 | http://www.chilijoga.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az első olyan jógamódszer, amellyel elérhető a sejtszintű méregtelenítés, mivel Magyarországon egyedülálló módon infrapanelekkel és infraszálakkal fűtjük a termet. Az infra előnye, a bőrfelszín alá 4-6 millimétertől akár 4 centiméterig is behatoló sugárzás felmelegíti a szöveteket, intenzív izzadást indít meg, így a salak- és méreganyagokat a verejtékmirigyeken keresztül kijuttatja a szervezetből. Az infra hatására gyorsan nő az izmok rugalmassága is, ezáltal a gyakorlatsor elvégzése is lényegesen könnyebb. Mivel a nap frekvenciájával azonos rezgésszámmal rendelkezik, ezért is nevezik bioenergiának. A gyakorlatok közben csak a környezeted és a tested forrósodik fel, a levegő nem. Izmaid, ínszalagjaid és izületeid folyamatosan nyúlnak, miközben friss, oxigéndús levegőt lélegzel be a forró, elhasznált helyett. Az infra technológia lehetővé teszi, hogy azok is élvezzék a hot jóga minden előnyét, akik eddig elviselhetetlennek érezték a forró levegőt.

Az óra kezdésével egyidejűleg a termet bezárjuk, kérjük próbálj időben érkezni, mert a későket nem áll módunkban beengedni. Minimum 2 órával az óra előtt ne egyél! Olyan ruhát hozz, amiben könnyedén tudsz mozogni, jól érzed magad.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.