Amphora Búvár Klub

1027 Budapest, Varsányi Irén u. 33/b | +36-1-201-5482, +36-1-201-8659, +36-1-212-2389 | http://www.amphora.hu
Desktop

A búvárklubot 1965-ben alapította néhány lelkes búvár. Megalakulásakor az első polgári klub volt Magyarországon, amely nem tartozott a Magyar Honvédelmi Szövetség kötelékébe. Klubunk a kezdetek óta a II. kerületben tevékenykedik. Létszáma összesen 210 fő, ebből a versenysportot űzők száma 70 fő. Versenyzőink, tagjaink és tanfolyami résztvevőink között sok a II. kerületben élő. A klub tevékenységi köre átöleli a búvársport teljes területét, így többek között foglalkozik: - utánpótlás neveléssel - minőségi versenysporttal - víz alatti kutatással - expedíciós tevékenységgel - barlangkutatással - víz alatti fényképezéssel - hobby búvárkodással - ipari búvármunkákkal - búvártúrák szervezésével - búvártanfolyamok szervezésével Víz alatti kutatásaink közül a legjelentősebb a Hévízi-tó forrásrendszerének és barlangjának feltárása. Feltérképeztük és kiépítettük az Európában azóta is egyedülálló monitoring rendszert, a víz alatti források állapotának folyamatos ellenőrzése érdekében. Ezért a munkáért és az erről készített francia nyelvű filmért és kutatási dokumentációért 1999-ben megnyertük a CMAS (Vízalatti Tevékenységek Világszövetsége) és az UNESCO által a "Vízalatti Világ Védelmében" kiírt környezetvédelmi pályázatot. Klubunk a versenysport területén is kiemelkedő eredményeket ér el mind a hazai, mind a nemzetközi versenyeken. Mindkét versenyágban számos válogatott versenyzőnk van. Eddig három világbajnokkal büszkélkedhet a klub. 2002 június 29-30. között rendezzük a Tájékozódási Búvárúszó Világkupát. Versenyzőnek jelentkezni: Kosztin Tibor edzőnél a klub címén, telefonszámain valamint a 06/20-988-17-32 telefonszámon lehet. Búvártanfolyamainkat a CMAS (Vízalatti Tevékenységek Világszövetsége) égisze alatt, rendszere szerint tartjuk. Tanfolyamaink kiemelkedő minőségét garantálja tíz nemzetközi minősítésű oktatónk. Tanfolyamaink egész évben folyamatosan indulnak. Exkluzívak a téli tanfolyamaink amit Hévízen, melegvizes környezetben tartunk Tanfolyamainkra, búvártúráinkra jelentkezni illetve részletes információt kapni: Felvári Zsuzsa búvároktatónál a klub címén, telefonszámain ill. a honlapunkonwww.amphora.hu -n lehet Minden érdeklődőt szeretettel várunk a csütörtök esténként 20 órától klubnapjainkon!

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Pálfi Zoltán
Telefon:+36-1-201-5482, +36-1-201-8659, +36-1-212-2389
Email:amphora@amphora.hu
Honlap:http://www.amphora.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek