Virág Árok Óvoda - Virág árok 15. Tagóvoda

1025 Budapest, Virág árok 15. | +36-1-200-7185 | http://viragarokovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk – bár egyetlen intézmény – két épületben foglal helyet: a Virág árok 8. illetve a Virág árok 15. szám alatt; így csupán néhány lépés választja el őket egymástól.

Udvarunkon az egyedi tervezésű, magas minőségű, fából készült játékszerek mellett az önkormányzati, illetve szülői támogatásból megvalósult, új, műfüves focipályák biztosítják a gyermekek mozgásgazdag életmódját.

Az újszerű, ám patináját őrző óvodaépület négy, illetve hat, gazdagon felszerelt, otthonos, világos, barátságos csoportszobával működik, valamint egy-egy tornateremmel rendelkezik.

Óvodánkban biztosított a napi háromszori, változatos étkeztetés, melyet a szülők jóvoltából naponta, gyümölcsfogyasztással egészítünk ki.

Nevelő tevékenységünk elsődleges célja a szabad játék lehetőségének megteremtése, melyen keresztül a gyermekek önállóan, s ez által örömmel bontakoztathatják ki saját elképzeléseiket, kreatív ötleteiket.

 

II. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-200-7185
Honlap:http://viragarokovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.