SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 131. | +36-1-394-2968 | http://budapest.iesedu.com/hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium olyan háromnyelvű magán oktatási intézmény, amely nappali képzés keretében biztosít nemzetközi és magyar tanterv szerinti magas színvonalú oktatást magyar és külföldi diákok számára.

Szilárd meggyőződésünk, hogy az oktatás a legjobb eszköz arra, hogy gyermekeink megtanuljanak alkalmazkodni az őket körülvevő világ kihívásaihoz. Az egységes, multidiszciplináris és személyre szabott oktatásnak köszönhetően a jövő nem kelt bennük félelmet, hanem a lehetőségek kiaknázását jelenti.

Az iskola tanterve a magyar tananyagra épül, amely magas szintű nyelvi képzéssel egészül ki. A tanítás nyelve a magyar és az angol, emellett minden diák második idegen nyelvként tanulja a spanyol nyelvet. Tisztában vagyunk a nyelvtanulás fontosságával, ezért egyéni igény szerint a német, a francia, az orosz nyelv elsajátítására is van lehetőség.

A SEK azon kevés iskolák közé tartozik, amely általános iskolás kortól biztosítja a spanyol nyelv tanulását és szoros kapcsolatot ápol a Cervantes Intézettel, hiszen DELE vizsgaközpontként is működik. A tanulók közül már a gimnázium első osztályaiban sokan tesznek sikeres nyelvvizsgát angol nyelvből (FCE, ACE).

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek