Rózsabimbó Alapítványi Óvoda

1022 Budapest, Bimbó u. 113-115. | +36-1-326-6647

Oszd meg másokkal!

Desktop

A gyermekek sokoldalú, harmónikus fejlődésének biztosítása, életkorilag a legmegfelelőbb tevékenységi forma segítségével, szeretetteljes gondozással. Komplexitás és a pedagógiai sokszínűség érvényesítésével választási lehetőségek biztosítása a bölcsődében - óvodában, mely majd alkalmassá teszi a gyermeket az iskolai élet megkezdéséhez. A kialakított heti és napirend keretei között szervezett tevékenységek szervezése szabadon választott és kötelező formában történik. A gyermekek egészséges életterének biztosítása, a gyermeki egyén tiszteletben tartásával. A mozgás a gyermek legtermészetesebb megnyilvánulási formája, fejlettsége képet ad az általános fejlettségi szintjéről, a fejlődés tempójáról. Mozgáskoordináció fejlesztésére bölcsődés - óvodáskorú gyermekeknél nagy hangsúlyt fektetünk, figyelembe véve gyermekenként az egyéni idegrendszeri érést. A mozgásöröm és a szellemi fejlődés egymással szoros kapcsolatban áll!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek