Remetekertvárosi Általános Iskola

1028 Budapest, Máriaremetei út 71. | +36-1-275-8675, +36-1-397-4402 | http://remete.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk a Budai hegység erdeivel körülölelt csodálatos természeti környezetben található. Célunk, hogy egy emberibb, hatékonyabb, az európai műveltség és viselkedés modellhez jobban igazodó, környezete és embertársai iránt érzékenyebb emberré nevelő iskolatípust működtessünk.

A lehető legtöbb ismeretet nem a hagyományos iskolai gyakorlatnak megfelelően "megtanítani" akarunk a gyermekeknek, hanem azokat "megéletni" velük. Ilyen formán ez az iskolamodell nem egyszerűen a valóságot, hanem az élményszintű valóságot kínálja a tanulóknak intézményi keretek között. Ha megtanuljuk átélni a "minőségi harmóniát", megteremteni is vágyjuk azt.

Iskolánk jó személyi, tárgyi feltételekkel és évek óta kiemelkedő szakmai eredményekkel működő intézmény. Tantestületünk alkotó munkájának eredményességét közoktatási szakértői munka, tankönyvszerzés, módszertani kiadványok megjelentetése fémjelzi. A kerületi gyermekvédelmi munkaközösség tevékenységét iskolánk pedagógusa koordinálja, vezeti. Nevelési, oktatási céljaink megvalósítását az emberléptékű családias légkörön kívül az alábbi feltételek biztosítják: két számítástechnika labor, 15 000 kötetes könyvtár és médiatár, tornacsarnok, tornaszoba, biológia, földrajz, fizika-kémia, technika szaktantermek, játszó és pihenőhely.

A II. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-275-8675, +36-1-397-4402
Email:remeteiskola1028@gmail.com
Honlap:http://remete.sulinet.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.