Pendula Óvoda

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18. | +36-70-385-2004 | http://pendula.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Pendula Óvoda egy nyitott, befogadó, kreatív műhely, ahol mindenki a saját ritmusában, a saját útját járva közösségünk része.

A 2018 szeptemberében induló 2. kerületi magánóvodánk pedagógiájának középpontjában a gyermek, mint egyedi, fejlődő személyiség áll, inkluzív, befogadó szemlélettel fordulunk a családok és a gyerekek felé.

Inkluzív szemléletű magánóvoda 2,5-től 7-8 éves gyermekek számára. Óvodánkban a felvétel folyamatos. A gyerekeket két és fél éves kortól fogadjuk, akik az adott év december 31-ig betöltik a harmadik életévüket. Speciális esetben és kiemelt figyelmet igénylő gyerekek esetében a szobatisztaság nem feltétele az óvodakezdésnek.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pendula Óvoda Nonprofit Kft.
Telefon:+36-70-385-2004
Email:info@pendulaovoda.hu
Honlap:http://pendula.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pendulaovoda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek