Nagy Alexandra angol és magyar nyelvtanár

1025 Budapest, Őzgida u. 32. | +36-30-251-7627 | http://smartalex.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Angol és magyar nyelvtanár külföldiek számára

Diplomás nyelvtanár vagyok, több, mint 15 éves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem, mint a magán, mind a nyelviskolai, mind a közoktatás területén. A PPKE-n végeztem magyar-angol szakon 2002-ben. Tanulmányaimat egy évre megszakítottam egy észak-olaszországi Socrates-ösztöndíj miatt, mely egy középiskolai angoltanár-assziszensi gyakorlat volt.

Azóta rengeteg tapasztalatra tettem szert, vállalok angol nyelvoktatást a kezdőtől a felsőfokig mindenféle korosztály számára, a baba-mama angoltól kezdve egészen a Business English-ig. Egyelőre a 2. kerülethez vagyok kötve, de vészhelyzetben  szóba jöhetnek a szomszédos kerületek is (1. 3. kerület), illetve a 4-6-os vonala (Széll Kálmán tér és Oktogon közötti szakasz). Titkos módszerek, változatlan árak, móka-kacagás, aki jó lesz, annak kávé-tea. Ha bukdácsol a gyereke az iskolában és korrepetálásra szorul, ha Ön állásinterjúra vagy esetleg külföldi munkára készül, bátran vegye fel velem a kapcsolatot.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Nagy Alexandra
Telefon:+36-30-251-7627
Email:info@smartalex.hu
Honlap:http://smartalex.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek