Nagy Alexandra angol és magyar nyelvtanár

1025 Budapest, Őzgida u. 32. | +36-30-251-7627 | http://smartalex.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Angol és magyar nyelvtanár külföldiek számára

Diplomás nyelvtanár vagyok, több, mint 15 éves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem, mint a magán, mind a nyelviskolai, mind a közoktatás területén. A PPKE-n végeztem magyar-angol szakon 2002-ben. Tanulmányaimat egy évre megszakítottam egy észak-olaszországi Socrates-ösztöndíj miatt, mely egy középiskolai angoltanár-assziszensi gyakorlat volt.

Azóta rengeteg tapasztalatra tettem szert, vállalok angol nyelvoktatást a kezdőtől a felsőfokig mindenféle korosztály számára, a baba-mama angoltól kezdve egészen a Business English-ig. Egyelőre a 2. kerülethez vagyok kötve, de vészhelyzetben  szóba jöhetnek a szomszédos kerületek is (1. 3. kerület), illetve a 4-6-os vonala (Széll Kálmán tér és Oktogon közötti szakasz). Titkos módszerek, változatlan árak, móka-kacagás, aki jó lesz, annak kávé-tea. Ha bukdácsol a gyereke az iskolában és korrepetálásra szorul, ha Ön állásinterjúra vagy esetleg külföldi munkára készül, bátran vegye fel velem a kapcsolatot.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Nagy Alexandra
Telefon:+36-30-251-7627
Email:info@smartalex.hu
Honlap:http://smartalex.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek