LCF Kids Club Nyelviskola - Buda

1024 Budapest, Fényes Elek u. 5. | +36-20-444-5592 | http://www.bp2.kidsclub.hu, http://vidamangol.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mi az LCF Clubs?

  • Egy nemzetközi nyelvi klub, ahová a világ minden táján hétről - hétre örömmel érkeznek az angol, spanyol, portugál, brazil, ausztrál, kanadai és magyar kisgyerekek, hogy a barátaikkal együtt jól érezzék magukat, miközben angolul, franciául vagy spanyolul játszanak és kommunikálnak egymással.
  • Egy nyelvoktatási módszer, amelynek az a lényege, hogy a gyermekek az idegen nyelvvel való találkozást ne tanulásnak érezzék, hanem egy teljesen természetes folyamatnak. A módszer fő célja, hogy a gyerekek magabiztosságot, sikerélményt és önbizalmat szerezzenek az idegen nyelvek használatában és a nyelvtanulás az öröm és játék forrása legyen számukra!
  • Egy nemzetközi nyelviskola, amelynek lelkes, képzett és vidám csapata nemzetközi szinten már több mint 25 éve, Magyarországon pedig több mint 15 éve elkötelezett a kisgyermekek idegen nyelvű oktásában.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek