Kópévár Családi Bölcsőde

1021 Budapest, Tárogató út 46. | +36-30-415-6067 | http://www.kopevar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Csúry Zsuzsanna vagyok, a Kópévár Családi Bölcsőde fenntartója. Kertes házban, családias környezetben, sok-sok játékkal, foglalkozásokkal tesszük vidámmá a gyermekek itt tartozkódását. Helyben főzünk. Sok időt töltünk a szabadban, ahol a picik megismerhetik a természet szépségeit, követhetik és tudatosíthatják annak folyamatos változását. Egy éves kortól fogadjuk az apróságokat. Napjainkat a mozgás és sok-sok játék jellemzi. Amit fontosnak gondolunk, az a gyermekek épp aktuális igényeire való állandó rezonancia. A családi bölcsődében minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy mindent ami ebben a korban szükséges a gyermekek számára (szeretet, érzelmi biztonság, odafigyelés, törődés, stb.) megadjuk. Filozófiánk kiemelten fontos részét képezi a gyermekcentrikusság. Mint az magában a szóban is benne rejlik, a gyermeket állítjuk középpontba, a veleszületett sajátos én-jegyeit segítjük kibontakoztatni és érvényesíteni. Ezt az alapelvet szem előtt tarva teremtjük meg a hozzánk járó gyermekek számára a minél teljesebb és harmonikusabb környezetet, ahol a legfontosabb az érzelmi biztonság kialakítása. Ennek fontos eleme, hogy a gyermeket olyannak fogadjuk el, amilyen. Hisszük, hogy egy szép, boldogságban eltöltött gyerekkor alapját adja a stabil, kiegyensúlyozott felnőtté válásnak. 

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.30
Kedd08.00 – 16.30
Szerda08.00 – 16.30
Csütörtök08.00 – 16.30
Péntek08.00 – 16.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Csúry Zuszsanna
Telefon:+36-30-415-6067
Email:info@kopevar.hu
Honlap:http://www.kopevar.hu
Facebook:https://www.facebook.com/kopevarbolcsode/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek