Kópévár Családi Bölcsőde

1021 Budapest, Tárogató út 46. | +36-30-415-6067 | http://www.kopevar.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Csúry Zsuzsanna vagyok, a Kópévár Családi Bölcsőde fenntartója. Kertes házban, családias környezetben, sok-sok játékkal, foglalkozásokkal tesszük vidámmá a gyermekek itt tartozkódását. Helyben főzünk. Sok időt töltünk a szabadban, ahol a picik megismerhetik a természet szépségeit, követhetik és tudatosíthatják annak folyamatos változását. Egy éves kortól fogadjuk az apróságokat. Napjainkat a mozgás és sok-sok játék jellemzi. Amit fontosnak gondolunk, az a gyermekek épp aktuális igényeire való állandó rezonancia. A családi bölcsődében minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy mindent ami ebben a korban szükséges a gyermekek számára (szeretet, érzelmi biztonság, odafigyelés, törődés, stb.) megadjuk. Filozófiánk kiemelten fontos részét képezi a gyermekcentrikusság. Mint az magában a szóban is benne rejlik, a gyermeket állítjuk középpontba, a veleszületett sajátos én-jegyeit segítjük kibontakoztatni és érvényesíteni. Ezt az alapelvet szem előtt tarva teremtjük meg a hozzánk járó gyermekek számára a minél teljesebb és harmonikusabb környezetet, ahol a legfontosabb az érzelmi biztonság kialakítása. Ennek fontos eleme, hogy a gyermeket olyannak fogadjuk el, amilyen. Hisszük, hogy egy szép, boldogságban eltöltött gyerekkor alapját adja a stabil, kiegyensúlyozott felnőtté válásnak. 

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.30
Kedd08.00 – 16.30
Szerda08.00 – 16.30
Csütörtök08.00 – 16.30
Péntek08.00 – 16.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Csúry Zuszsanna
Telefon:+36-30-415-6067
Email:info@kopevar.hu
Honlap:http://www.kopevar.hu
Facebook:https://www.facebook.com/kopevarbolcsode/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek