Katedra Nyelviskola - Hűvösvölgy

1028 Budapest, Kertváros u. 76. | +36-1-700-0137/397 | http://www.budapest.katedra.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Többszörös Superbrands-díjas nyelviskolánkban jól megközelíthető oktatási központjainkban 300 diplomás nyelvtanárt foglalkoztatunk. Belföldi lakossági és vállalati kihelyezett nyelvtanfolyamainkon évente több mint tízezren, külföldi nyelvtanfolyamainkon évente több százan vesznek részt. Nyelvvizsgáinkon évente több ezren méretik meg tudásukat, ahol saját hallgatóink kiemelkedő arányban sikeresek.

Intézményünk akkreditált felnőttképzési intézmény. A Katedra Budapest a nyelvtanfolyamok mellett informatikai képzéseket is kínál.

Oktatott nyelvek: angol, cseh, finn, francia, görög, héber, holland, japán, kínai, lengyel, német, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, magyar

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.30
Kedd08.00 – 18.30
Szerda08.00 – 18.30
Csütörtök08.00 – 16.30
Péntek08.00 – 16.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek