Budakeszi Úti Óvoda

1021 Budapest, Budakeszi út 75. | +36-1-200-8662

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az óvoda a Budakeszi út tetején a Kis-Hárs-hegy tövében, az erdő szélén helyezkedik el. Egyik hatalmas értéke a csendes környezet, a tiszta levegő és a gyönyörű természet közelsége.

Az 1900-as évek elején épült villa ma négy vegyes életkorú csoportnak ad helyet. Csoportonként két szoba és egy külön ebédlő biztosítja a gyermekek kényelmét. A csoportszobák berendezését az otthonosság és melegség mellett az igényesség és a praktikum jellemzi. Natúr fenyőbútoraink természetes anyagból készültek, gyékény-, vessző-, textília kiegészítők gazdagítják. Az óvoda épületéhez tartozik a tágas, 1999 nyarán felújított kert, három homokozóval. A természetességet követve az udvari játékeszközök is fából készültek.

Sajátos arculatát meghatározza a meleg, családias, biztonságérzetet árasztó szeretetteljes légkör, a gyermekközpontúság. A tanulás játékba integrált, a gyermekek érdeklődésére, kíváncsiságára építve biztosítunk változatos tevékenységeket.

Rugalmas napirenddel biztosítják a gyermekek kiegyensúlyozott életét. Vegyes csoportban kiemelten fontosnak tartják az egyéni fejlesztést, a differenciálást. „Hétszínvirág” helyi programunkban megfogalmazott legfontosabb céljaink:

  • A játék a legfőbb tevékenységi formánk, a játék és a játékos tanulás helyszíne lehetőség szerint a kert
  • Az egészséges életmódra nevelés: sok mozgás, levegőzés, napközben is zöldség- és gyümölcsfogyasztás
  • Érzelmi nevelés, társas kapcsolatok fejlesztése
  • A természet szeretetére és védelmére nevelés
  • Néphagyományőrzés, népszokások felelevenítése, jeles napok
  • Idegen nyelvi nevelés /angol/ heti 3 alkalommal, délelőtt kis csoportokban
  • Heti 2 alkalommal logopédus fejleszti a gyerekeket.

 

II. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-200-8662
Email:ovoda.budakeszi@ecom.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek