Áldás Utcai Általános Iskola

1025 Budapest, Áldás u. 1. | +36-1-212-4258 | http://www.aldasuai.sulinet.hu
Desktop

Az alapképzésen túl három területen történik emelt szintű oktatás: emelt szintű angol, matematika és művészeti oktatás jellemzi az intézmény pedagógiai arculatát. A nyelvoktatás már 1. osztályban kezdjük, nem csak az emelt szintű osztályokban. A korai nyelvtanulás hatékonyságát eredményeink (pl. országos OÁTV) igazolják. Alsóbb évfolyamokon természetesen játékos feladatokkal szerettetik meg kollégáink az angol nyelvet, később változatos módszerekkel és modern digitális technikát is alkalmazva segítjük a tanulókat az önálló ismeretszerzésben.

Emelt óraszámban történik egyes osztályokban a művészeti nevelés. Ez részben vizuális kultúra, rajz, részben irodalmi, zenei nevelést jelent.

Az emelt óraszámú matematika oktatás iskolánk egyik legsikeresebb területe. A logikus gondolkodás fejlesztése mellett a matematika teljes személyiséget is fejleszt, ha élményszerű. Erre törekednek tanáraink, nemcsak az emelt óraszámú osztályokban.

A II. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek