Aladdin Bölcsi - Ölelés és szeretet, ez várja az Aladdinban a gyermeked!

1024 Budapest, Fillér u. 4. | +36-70-368-0238, +36-70-324-3679 | http://aladinbolcsi.uw.hu

Oszd meg másokkal!

Családi bölcsődénk a szolgáltatást igénybe vevő szülők számára teszi lehetővé, hogy gyermekük felügyeletét megoldva munkát vállalhassanak, vagy olyan képzésen vegyenek részt, amely elősegíti elhelyezkedésüket.

Családias, meleg, barátságos, biztonságot nyújtó, szeretetteljes légkörben, személyre szóló, differenciált bánásmóddal foglalkozzunk a gyerekekkel. Célunk, hogy a napközibe járó gyerekek részére biztosítsuk a harmonikus testi-lelki fejlődés feltételeit.

Lehetőséget biztosítunk a gyermeki személyiség teljes kibontakoztatására az alapvető emberi és szabadságjogok tiszteletben tartásával, családias hangulatban. Koruknak és személyiségüknek megfelelően gondoskodunk a gyermekekről, lehetőség szerint rugalmasan alkalmazkodva a szülők kéréseihez.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hegedűsné Tünde csecsemő- és kisgyermekgondozó, családibölcsőde-vezető
Telefon:+36-70-368-0238, +36-70-324-3679
Email:htundi74@freemail.hu
Honlap:http://aladinbolcsi.uw.hu
Facebook:https://www.facebook.com/aladdinbolcsi

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek