Rózsadomb Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

1022 Budapest, Ruszti út 2. | +36-30-634-5469, +36-1-796-7153

Oszd meg másokkal!

Desktop

A társadalom elismeri az önkéntességet nem csak Magyarországon, hanem szerte az egész világon. Az alapvető tevékenységeink segítő jellegűek, egymáshoz sokszor szorosan kapcsolódnak, de sokszor meglehetően el is különülnek egymástól. Az Egyesület tagsága éves szinten közel 15 ezer óra időt tölt szolgálatban. A folyamatos képzések által egyre szélesebb körű jogi, egészségügyi, katasztrófa elhárítási ismeretekre teszünk szert, és a megszerzett tudásunkat folyamatosan gyarapítjuk.

A messzemenően lakosságbarát szemlélet megmutatkozik a kapcsolataink kialakításában és ápolásában.

Együttműködési megállapodásaink keretei között az alábbi feladatok ellátásában veszünk részt elsősorban:

  • napi szintű járőrszolgálataink során általános bűnmegelőzési feladatok végrehajtásában,
  • a rendőrséggel szoros együttműködésben a bűnüldözés segítésében,
  • tűzoltási és műszaki mentési feladatok ellátásában, valamint katasztrófa helyzetek következményeinek elhárításában, felszámolásában,
  • karitatív tevékenységben,
  • önkormányzati rendezvények biztosításában.

Munkánkat a kölcsönösség alapján messzemenően segíti a kerületben azonos célokért dolgozó további két Egyesület, valamint a szomszédos I., és III. kerületi polgárőrségek tagsága is.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek