Budai Liberális Klub

1027 Budapest, Margit körút 48. | +36-1-781-4773 | https://www.tisztabeszed.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Budai Liberális Klub Alapítvány célja, hogy — szabadságszerető szellemi műhelyként — folytassa a magyar és az európai liberalizmus szép hagyományait, a rendszerváltás előtti demokratikus ellenzék szellemi örökségét. Alapítványunk kiáll az emberi és szabadságjogok, a parlamentáris demokrácia, a tolerancia, a másság elfogadása, a kulturális sokszínűség mellett. Az alapítvány fontos feladatának tekinti, hogy Budán (és ezen belül elsősorban a II. kerületben) felmutassa és közvetítse a liberalizmus egyetemes értékeit. Ugyancsak fontos feladatunknak tartjuk a természetes és az épített környezet értékeinek, valamint a környezetvédelem céljainak és feladatainak megismertetését.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Budai Liberális Klub Alapítvány
Telefon:+36-1-781-4773
Email:info@tisztabeszed.hu
Honlap:https://www.tisztabeszed.hu
Facebook:https://www.facebook.com/BudaiLiberalisKlub
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek