Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Hűvösvölgyi Könyvtár

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 85. | +36-1-200-1098 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/huvosvolgyi_ut_85_

Oszd meg másokkal!

Desktop

Pasarét és Hűvösvölgy határán lévő könyvtárunk közel van a városközponthoz, könnyen megközelíthető. Főút mentén, egy műemlék jellegű épületben található. A villa Márkus Emília színésznő otthona volt, mely 1912-ben épült Jánszky Béla és Szívessy Tibor műépítészek tervei alapján. A könyvtár 2003 nyarán költözött az épület földszinti részébe. Patinás helységei előadóestek és kulturális rendezvények tartására kiválóan alkalmasak, ezt bizonyítja az a sok-sok rendezvény, amelyet az elmúlt években tartottunk, s melyekről a "Vendégeink voltak" linkre kattintva olvashatnak. A könyvtár szolgáltatásai általánosak: könyv, hangoskönyv kölcsönzés. A folyóiratok helyben olvashatóak, illetve régebbi számok kölcsönözhetők. Látogatóinknak lehetőségük nyílik számítógép használatára is. Csoportos könyvtárlátogatásokon népszerűsítjük könyvtárunkat a környék iskolásainak.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 18.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda12.00 – 18.00
Péntek10.00 – 16.00

További információk:

Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek