Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Hűvösvölgyi Könyvtár

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 85. | +36-1-200-1098 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/huvosvolgyi_ut_85_

Oszd meg másokkal!

Pasarét és Hűvösvölgy határán lévő könyvtárunk közel van a városközponthoz, könnyen megközelíthető. Főút mentén, egy műemlék jellegű épületben található. A villa Márkus Emília színésznő otthona volt, mely 1912-ben épült Jánszky Béla és Szívessy Tibor műépítészek tervei alapján. A könyvtár 2003 nyarán költözött az épület földszinti részébe. Patinás helységei előadóestek és kulturális rendezvények tartására kiválóan alkalmasak, ezt bizonyítja az a sok-sok rendezvény, amelyet az elmúlt években tartottunk, s melyekről a "Vendégeink voltak" linkre kattintva olvashatnak. A könyvtár szolgáltatásai általánosak: könyv, hangoskönyv kölcsönzés. A folyóiratok helyben olvashatóak, illetve régebbi számok kölcsönözhetők. Látogatóinknak lehetőségük nyílik számítógép használatára is. Csoportos könyvtárlátogatásokon népszerűsítjük könyvtárunkat a környék iskolásainak.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 18.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda12.00 – 18.00
Péntek10.00 – 16.00

További információk:

Wifi:ingyenes

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek