Cinema Pink Mozi - Mammut II.

1024 Budapest, Lövőház u. 1-5. 3. em. | +36-1-398-8600/Jegyfoglalás, +36-1-398-8601/Jegyfoglalás | https://2.kerulet.ittlakunk.hu/info%40cinemapink.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A CinemaPink az összes termét Sony 4K vetítőgépekkel szereli fel, amely magasabb kontrasztarányt és a jelenleg elérhető legjobb képminőséget biztosítja. A termek a Dolby Atmos 360 hangrendszerrel, JBL hangszórókkal vannak felszerelve.

Az enteriőr is fontos szerepet kap, óriás fotelekben lehet megtekinteni a filmeket, ahol a lábtér is sokkal nagyobb az átlagosnál, a párjukkal érkezők páros fotelekben élvezhetik az élményt.

A CinemaPink filmszínházak különlegessége, hogy egyedi könyvtárral is rendelkeznek, a gondosan összeválogatott könyveket a moziba járók minden további nélkül kölcsönvehetik, olvasgathatják a mozik előcsarnokában.

Nyitvatartás:

Aznapra érvényes mozijeggyel 3 óra parkolás ingyenes.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-398-8600/Jegyfoglalás, +36-1-398-8601/Jegyfoglalás
Honlap:https://2.kerulet.ittlakunk.hu/info%40cinemapink.hu
Facebook:https://www.facebook.com/CINEMApinkHU
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek