Art.Salon:Társalgó Galéria

1024 Budapest, Keleti Károly u. 22. | +36-1-212-5648 | http://www.tarsalgogallery.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A budai Art.Salon:Társalgó Galéria 1995-ben, Társalgó Galéria néven, non-profit galériaként kezdte működését. A kezdetektől az Art.Salon:Társalgó Galéria működtetője a Kunst Konsult Kft. Az azóta eltelt közel két évtizedben több, mint 100 kiállítás reprezentálja a kortárs magyar művészet nagymestereit, a közép és fiatal művészgenerációt egyaránt. Ez a műfaji és életkori sokszínűség a képviselt művészek sajátja is, az őket összekötő erő pedig a művészeti kvalitás. 2008-ban a galéria megújult, s immár exkluzív környezetben, impozáns, 200 m2-es kiállítótérben rendez tárlatokat. 2012-től kereskedő galériává alakult, a minőséget, magas szakmai színvonalat továbbra is előtérbe helyezve, különös hangsúlyt fektet a külföldi kiállítások, megjelenések fontosságára.

A művészekkel való együttműködés alapja a személyesség, a szoros alkotói kapcsolat, melynek nyomán koncept-kiállítások, csoportos és egyéni megjelenések egyaránt születnek. Nevéhez méltón fontosnak tartja a közönséggel való párbeszédet, ezért rendszeresen szervez olyan eseményeket, ahol az érdeklődő közönség megismerkedhet a kiállító művészekkel, kérdéseket tehet fel kötetlen (ArtAbout-sorozat), illetve vezetett (Egy mű-egy mester-sorozat) beszélgetés során.

Fontos eleme a galéria portfóliójának a fotográfiai háttér is, a galériához tartozó professzionális műteremben középformátumú kamerával készülnek reprodukciók és portréfotográfiák művekről, művészekről. Ez a tevékenység a galéria manufaktúra-jellegét is erősíti, hiszen az Art.Salon:Társalgó Galéria a kortárs saját kiadásban megjelenő művészeti albumokon kívül számos hazai kiadóval dolgozik együtt, valamint magángyűjtemények katalogizálását is végzi.

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 18.00
Kedd11.00 – 18.00
Szerda11.00 – 18.00
Csütörtök11.00 – 18.00
Péntek11.00 – 18.00

Nyitvatartási időn kívül bejelentkezés alapján várjuk látogatóinkat.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kunst Konsult Kft.
Telefon:+36-1-212-5648
Email:kunstkonsult@kunstkonsult.hu
Honlap:http://www.tarsalgogallery.com
Facebook:https://www.facebook.com/artsalonbp
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek