Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulancia

1021 Budapest, Lipótmezei út 5. | +36-1-392-1400, +36-70-370-8485 | http://vadaskert.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Vadaskert Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulancia 1989 óta működik. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel (Neak) kötött szerződés alapján az ország számos kistérsége (mintegy 3,5 millió lakos) 18 éven alul korosztálya számára biztosít magas színvonalú, komplex gyermek- és ifjúságpszichiátriai ellátást.

Az intézményünkben évek alatt kiépült speciális diagnosztikus és terápiás eszközök alkalmazása miatt tikek, ill. Tourette-szindróma gyanúja esetén kötelező ellátási területünkön kívülről is fogadunk betegeket.

Az Önök lakóhelye szerint illetékes gyermek- és ifjúságpszichiátriai ellátó helyről az ÁNTSZ honlapján tájékozódhat. Az ott megjelölt területeken kívül ambuláns időpontot biztosítunk még Budapest III. kerületéből jelentkező páciensek számára.

Tevékenységünket kórházi részlegeken és szakambulanciákon végezzük. Intézményünkben szakorvosjelöltek és klinikai szakpszichológus-jelöltek gyakorlati képzőhelyeként is szolgál.

Bizonyos szolgáltatásaink - közfinanszírozott kapacitásunkon túl - magánfinanszírozott ellátás keretében vehetők igénybe.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek