Urbán Fogászati Klinika

1025 Budapest, Pitypang u. 7. | +36-1-200-0898 | http://www.implant.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Dr. Urbán István klinikája egy sor általános és speciális szolgáltatást kínál, és teljes fogászati gondozást nyújthat Önnek és családjának az egyszerű tisztítástól a károsodott fogak legkorszerűbb helyreállításáig vagy pótlásáig.

Ön biztos lehet benne, hogy fogászati gondozását a legmagasabb minőségben látják el, és messzemenően bizalmasan kezelik.

A klinika munkatársainak képzettsége és személyes hozzáállása biztosítja a betegek magasszintű ellátását, elősegíti a betegeket jó testi és lelki közérzetét.

A legújabb technológiákat alkalmazzuk: lézer sebészet, korszerű mikrosebészeti eszközök, Biolase mikrosebészeti eszközök, sebészeti mikroszkóp, komputer által vezérelt implantációs sebészet.

A fogbeültetés mellett a klinika az alábbiakra is szakosodott:

  • Fogágybetegségek kezelése
  • Plasztikai ínysebészet
  • Esztétikai/kozmetikai fogászat (pl.: természetes fogak helyreállítása vagy hiányzó fogak pótlása rögzített koronákkal, hidakkal vagy implantátumokkal; teljes , azonnali és részleges kivehető fogsorok megtervezése és elkészítése hiányzó fogak pótlására; hibás, hiányzó vagy beteg természetes fogak helyreállítása)
  • Szájhigiénia (pl.: professzionális fogtisztítás)
  • Foggyökérkezelés
  • Szájsebészet (pl. bölcsességfogak eltávolítása)

A nagyon kellemes, megnyugtató környezetben dr. Urbán István és munkatársai kivételes fogászati gondoskodást ajánlanak Önnek.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Urbán István fogorvos
Telefon:+36-1-200-0898
Email:info@implant.hu
Honlap:http://www.implant.hu
Facebook:https://www.facebook.com/implant.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek