Orhidea Házi Gondozó és Ápoló Szolgálat

1028 Budapest, Aszú u. 31. | +36-1-376-8500 | http://orhidea.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Otthonápolási szolgáltatás - Idősgondozás Budapest

A megszokott otthoni környezetben a család szerető közelségében végezzük el azon ápolási feladatokat, melyek által rövidül a lábadozási, a gyógyulási idő, illetve élhetővé válik az idős ember élete.

Az ellátandó beteg, családtag vagy közeli hozzátartozó állapotának felmérésekor személyes egyeztetés keretében pontosíthatja munkatársunkkal, hogy milyen segítséget (a napi 1-2 órás gondozástól a 24 órás felügyeletig) szeretne igénybe venni. A szolgáltatás megrendelését követően legfeljebb néhány munkanapon belül meg tudjuk szervezni hozzátartozója ellátását.

Amiben biztosan a segítségére lehetünk:

  • Idősgondozás, házi felügyelet, betegápolás, otthonápolás.
  • Akár 24 órás felügyelet, teljes ellátásra szoruló betegeknél (mozgatás, pelenkázás, mosdatás, fürdetés, etetés, gyógyszerezés, stb.).
  • Otthoni szociális ellátás (bevásárlás, házvezetői, társalkodói feladatok, stb.).
  • Szakápolási feladatok ellátása: infúziós kezelések háziorvosi felügyelet mellett, injekciózás, szondán át történő táplálás, katéterek cseréje, sebellátás, felfekvések megelőzése, kezelése, valamint balesetek, műtétek utáni ellátás.
  • Betegség következményeként átmenetileg vagy véglegesen kiesett vagy csökkent funkciók helyreállításához és pótlásához kapcsolódó szakápolási feladatok.

Kedvező Otthonápolási Árak: kiszámítható,  Óradíjas szolgáltatások.

Várjuk telefonhívásukat, megkeresésüket!

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek