Mammut Egészségközpont - Mammut II.

1024 Budapest, Lövőház u. 1-5. 4. em. | +36-1-345-8085, +36-70-670-0222 | http://www.mammutegeszsegkozpont.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egészségközpontunk alaptörekvése az ügyfélbarát, minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása ügyfelei számára. Az egyéni érdekeket szem előtt tartva, igényeikhez rugalmasan alkalmazkodva áll a hozzájuk fordulók szolgálatára. Orvosaink fontosnak tartják a testi-lelki egyensúly megteremtését és annak fenntartását, melynek elérésében a konzervatív gyógymódok mellett különféle alternatív módszerekkel, terápiákkal segítik az ide látogatókat.

Hitvallásunk az öngondoskodás alapjainak megteremtése, az egészség megőrzésére való törekvés. Legfőbb célunk, hogy mindenki tudatosan védje egészségét és rendszeresen járjon szűrővizsgálatokra és akár egyszerűbbnek, hétköznapinak tűnő egészségügyi problémákkal is keresse fel orvosát.

Központjaink az összes szakterületet lefedik: teljes körű járóbeteg szakellátást nyújtanak. Szoros partneri összeköttetésünknek köszönhetően teljes képalkotó diagnosztika (MRI, CT, röntgen) elvégzése mellett állítunk fel szakorvosi diagnózisokat, a laborvizsgálatok elvégzéséhez korszerű labordiagnosztikai park áll rendelkezésünkre, amely lehetővé teszi, hogy a leletek akár 24 órán belül kiadásra kerüljenek. A képalkotó vizsgálatok elvégzése helyben történik, amelyeket követően a leletek azonnal átvehetők.

A magánszemélyek gyógyítása mellett cégek számára partnerek vagyunk a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások területén. Helyszíni egészségnapokat szervezünk, menedzserszűréseket végezünk. A rendelőinkben gyógyító orvosok szakterületük elismert specialistái, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek, naprakészen követik az orvostudományban elért újításokat, eredményeket, ismerik és alkalmazzák a legmodernebb eljárásokat, hiszen az állandó fejlesztés a minőségi gyógyító munka garanciája.

Cégcsoportunk új terméke a magán egészségügyi biztosítás, amely segítségével biztosítjuk pácienseik részére, hogy idő- és energia-megtakarítás mellett a lehető leggyorsabb és legszakszerűbb ellátást kapják.

Szerettel várjuk Pesten, az Árkád Bevásárlóközpontban található egészségközpontunkban is!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Utalványok, kártyák:Üdülési csekk
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák, Ticket Wellness, Mammut vásárlási utalvány
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.