Gastromed Center

1024 Budapest, Margit körút 5/B. I. em. 1. | +36-1-315-0531 | http://gastromed.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Gastromed Center egy olyan szakorvosi magánrendelő Budapest szívében, ami korszerű eszközparkjának és professzionális csapatának köszönhetően kiemelkedő ellátásban részesíti pácienseit.

A rendelőintézetünk három fő részlegből áll: a gasztroenterológia, a proktológia és a bőrgyógyászat képviseli a fő rendelési profilt. Ezeket a pácienseink kényelme és teljeskörű kiszolgálása érdekében az utóbbi években dietetikai szaktanácsadással, gyógytornász szolgáltatással és pszichés vezetéssel egészítettünk ki.

Rövid bemutatkozónkat Dr. Csatár Éva, a Gastromed Center alapító és vezető orvosa mottójával zárnánk, mely hűen tükrözi a Gastromed szakmai hitvallását is: "Célom a betegek megelégedésére való gyors, precíz, hatásos, kíméletes, diszkrét ambuláns ellátás."

A Gastromed Center szakorvosai és szakasszisztensei várják hívását, hogy minél előbb segíthessenek a felmerülő kérdések tisztázásában, a panaszok és mögöttük húzódó betegségek kezelésében. Forduljon hozzánk bizalommal, vagy keresse fel weboldalunkat, ahol igyekeztünk minél több, a pácienseink számára hasznos információt összefoglalni.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.