Dr. Sápy Mónika bőrgyógyász-kozmetológus

1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. | +36-30-269-8801 | http://www.magicderm.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az általános bőrgyógyászati betegségek diagnosztikáján és kezelésén kívül a napjainkban rohamosan fejlődő esztétikai beavatkozások elvégzésével törekszem pácienseim elégedettségét megnyerni. A széleskörű és gyakorlott szakmai tapasztalat mellett fontos számomra a hozzám forduló betegek diszkrét, kulturált környezetben való ellátása. A rendelő műszeres felszereltségére, annak fokozatos beszerzésére és megújítására nagy gondot fordítok.

Helyben lehetőség van egyéb szakvizsgálatok, laboratóriumi és képalkotó vizsgálatok elvégzésére. A fekvőbeteg ellátási lehetőséget szükség esetén a Telki Magánkórház adja, ahol vezető bőrgyógyászként 2006 óta rendelek. A rendelő Budapest szívében helyezkedik el, a II. kerület frekventált részén, a Kacsa utcában. A közelben villamosmegálló, buszmegálló, metróközlekedés van és a rendelő közvetlen környezetében nagyon jó parkolási lehetőség biztosított. A vizsgálatokat előzetes telefonos előjegyzés alapján végzem, a várakozási idő kiküszöbölése érdekében. Az esztétikai beavatkozásokat minden esetben konzultáció előzi meg, a megfelelő bőrfiatalító eljárás kiválasztásával, természetesen figyelembe véve a páciens igényeit is. Várom megtisztelő jelentkezését!

Nyitvatartás:

A vizsgálatok előzetes telefonos előjegyzés alapján történik.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-269-8801
Email:info@magicderm.hu
Honlap:http://www.magicderm.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.