Decor-Derm Bőrgyógyászati Szakrendelés

1027 Budapest, Királyfürdő u. 4. | +36-20-502-3902 | http://www.esztetikaiborgyogyaszat.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Bőrgyógyász kozmetológus szakorvosunk, Dr. Hussein Ahed több évtizedes szakmai tapasztalattal, két kiválóan felszerelt, barátságos rendelőben várja pácienseinket. A kölcsönös bizalmon alapuló orvos-beteg viszony alapja a végtelen türelem, a mély szakmai elhivatottság és az őszinte kommunikáció.

Nem hitegetünk, gyógyítunk. Nagyon fontos, hogy minden egyes kezelést konzultáció előz meg, amely során megismerkedünk egymással, feltérképezzük a problémát, megbeszéljük a várható eredményeket és egyeztetjük a kezelési tervet.

Magánrendelőinkben igénybe vehetők a “klasszikus” bőrgyógyászati gyógykezelések mellett a legmodernebb esztétikai eljárások is.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Hussein Ahed
Telefon:+36-20-502-3902
Email:esztetikaiborgyogyaszat@gmail.com
Honlap:http://www.esztetikaiborgyogyaszat.hu
Facebook:https://business.facebook.com/DecorDerm
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek