Bio4U Webshop

1029 Budapest, Szirom u. 7. | +36-30-329-0148 | http://bio4u.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Bio4u igényes és ellenőrzött bio, biodinamikus, natúr termékek és kiegészítők webáruháza, nők, kismamák és az egész család számára szükséges termékekkel.

Nőként sok évig foglalkoztam a szépség, fiatalság és az egészség megőrzésével. Később, kismamaként és édesanyaként az elérhető legjobbat szerettem volna megadni gyermekem, párom, családom és természetesen saját magam számára. Így jött létre a BIO4U webáruház és drogéria ötlete, mely igyekszik leszűkíteni a magyarországi kínálatot olyan termékekre, amelyek valóban megbízhatóak, alapanyagaik tiszták.

A termékek kiválasztásában fontos szempontrendszer:

  • a termékek összetétele, alapanyagok minősége,
  • certifikációk megléte,
  • a tapasztalat, mely az adott termék vagy termékcsalád használata során az adott termék hatékonyságát, biztonságát szavatolja,
  • klinikai tanulmányokkal vagy szakemberek visszajelzései támasztják alá a hatékonyságot, biztonságot.

Kiemelt márkák: Holle, Tommee Tippee, Lavera, Zuii, Coconutoil Cosmetics, Martina Gebhardt, Donum Terrae, Dr. Chen, Huminiqum, Ezerjófű, Rapunzel, Herbatint, Khadi, Dr. Organik, Farfalla,  Biorganik, Eubiona.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-329-0148
Email:info@bio4u.hu
Honlap:http://bio4u.hu
Facebook:https://www.facebook.com/bio4u.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.