ArtDent Fogászat

1027 Budapest, Bem rakpart 50. | +36-20-218-5343 | http://www.artdent.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyakran szenved fogfájástól? Hosszú ideje halogat egy kellemetlen fogászati beavatkozást? Zavarja, hogy fogai állapota miatt nem őszinte a mosolya?

Az egészséges fogsor többé már nem csak álom! Legyen Ön is páciensünk és kedvező áron részesülhet magas színvonalú fogászati ellátásban!

Az ArtDent Budapest Fogászat Magyarország egyik legkiválóbb és legszebb Duna parti panorámájával rendelkező fogászata és szájsebészete. Klinikánkon, a páciensek igényeinek megfelelően a fogászati szolgáltatások széles körben elérhetőek egy helyen, egészen az implantológiától, a szájsebészeten keresztül, a különböző esztétikai szolgáltatásokig.

Dolgozóink egytől egyig tapasztalt és megbízható szakemberek, akik elkötelezetten gondoskodnak arról, hogy pácienseink egyénre szabott kezelési terv mellett magas színvonalú fogászati szolgáltatásban részesülhessenek a legkorszerűbb orvosi eszközök, anyagok és a legmodernebb technikák használatával.

Pácienseink azért választanak minket, mert tudják, hogy klinikánkon családbarát, nyugodt és félelemtől mentes légkörben szépülhetnek sorban állás és várakozás nélkül, amellyel nem csak pénzt, hanem időt is spórolhatnak.

Az első alkalommal –kötelezettség vállalás nélkül- ingyenes, teljes körű állapotfelmérést és szájüregi szűrővizsgálatot végzünk el az Ön szájában. A kezelés során a kezelőorvos által feltárt problémák alapján egy speciális fogászati szoftver segítségével elkészítünk egy átlátható és Ön számára is érthető írásos kezelési tervet, amelynek célja az Ön fogászati problémájának ideális, költséghatékony megoldása egy szakmailag korrekt tervben legyen foglalva, ami alapján majd a kezelőorvosa lépésről lépésre megvalósít.

Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon egy magabiztos, egészséges mosollyal, mert számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb. Időpont-egyeztetéshez keressen minket +36 20 218 5343-as telefonszámon!

Aktuális akcióink 2017. február 28-ig a következők:

Nyitvatartás:

Kedd12.00 – 20.00
Csütörtök12.00 – 20.00
Péntek12.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Az Artdent Fogászat és Szájsebészet közvetlen közelében a parkolás ingyenes.
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Varajti Artúr
Telefon:+36-20-218-5343
Email:artdent@artdent.hu
Honlap:http://www.artdent.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ArtDentFogaszat
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek