Alfa-Med Lézerklinika

1026 Budapest, Páfrány út 11. | +36-1-200-1181, +36-30-472-2340 | http://www.alfa-med.hu
Desktop

Klinikánkon alfától omegáig talál megoldást számos bőrgyógyászati, szépészeti és kozmetológiai problémára. Fontos önnek saját és családja egészsége? Szeretné betegségeit megelőzni, esetleg az idő kerekét visszaforgatni? Szeretne sokáig egészségesnek, és fiatalosnak látszani? Szeretné még jobban magabiztosnak és vonzónak érezni magát?

Klinikánkon az általános bőrgyógyászati ellátáson túl egyre nagyobb teret kap az esztétikai bőrgyógyászat. Ehhez az elérhető legújabb gépeket és eljárásokat biztosítjuk pácienseinknek.

Úttörőnek számító tevékenység, hogy klinikánk felvállalja a különböző körömbetegségek kezelését is, úgy, mint a benőtt köröm lézeres műtétjét, a gombás köröm gyógyítását és a deformált körmök orvosi szabályozását.

Orvosaink szakértelme és a legfejlettebb technológia alkalmazása sikerünk záloga. Korszerű lézer-, és orvosi műszerparkkal biztosítjuk pácienseinknek a legmodernebb diagnosztikai és kezelési eljárásokat. A felhasznált anyagokat tekintve csak a legmagasabb minőségű és legbiztonságosabb eredetű készítményeket alkalmazzuk a kezelések során.

Az Alfa-Med orvoscsapatának egyediségét jellemzi, hogy a műszeres és a gyógyszeres kezelések mellett a homeopátiás megoldásokat sem vetjük el a sikeres gyógyítás érdekében.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.