Akupunktúra Komplementer Medicina Rendelő

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 43/b 1. em. 2. | +36-30-508-1481 | http://www.akupunktura-fogyokura.hu
Desktop

 

Rendelőnk hangulatát igyekeztünk úgy kialakítani, hogy pácienseink arra az időre amelyet nálunk töltenek el, észrevétlenül átléphessenek a mindennapok rohanó világából egy nyugodt kiegyensúlyozott környezetbe, amely valóban róluk szól.

Pácienseink előre megbeszélt időpontra érkeznek, mivel a kezelések pontos tervek alapján zajlanak. Kényelmes és barátságos váróhelyiség biztosítja, hogy a korábban érkezők is kellemesen és otthonosan töltsék el a várakozási időt. Külön szobában, maximális diszkréció biztosításával zajlanak a terápiás megbeszélések.

A problémák megbeszélése és az egyénre szabott terápia kialakítása mindig a legnagyobb körültekintéssel, a pácienssel való teljes együttműködésben történik.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-508-1481
Email:akupmed@akup.hu
Honlap:http://www.akupunktura-fogyokura.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek