Akcio-Shop.hu Autófelszerelés Webáruház

1027 Budapest, Horvát u. 9. | +36-30-841-5593 | http://www.akcio-shop.hu
Desktop

Cégünk az Akcio-Shop.hu webáruház mindig kedvező áron kínál olyan termékeket, amelyek jó minőségű és a top keresett termékek között vannak Magyarországon.

Árgarancia mellett további extra akciókkal illetve egyedi kurrens árucikkekkel szeretnénk kiszolgálni leendő vásárlóinkat.

Akcio-Shop.hu árucikkei: főként autófelszerelések, autó üléshuzatok, kiegészítők, elemek, akkumulátorok, lámpák és a mindennapos használatban keresett árucikkekkel foglalkozunk.

Fő profilunk az autóüléshuzat forgalmazása, megrendelése és azonnali értékesítése üzletünkben. Szlogenünk: minőségi autóüléshuzatot kedvező áron, magyar gyártótól!

Komplett autó üléshuzat az univerzálistól a méret azonos és méretpontos kidolgozásig. Közkedvelt, minőségi vastag pamut trikó huzatok széles választékban kaphatók. Az üléshuzatok szövet, pamut és gyári autókárpit anyagból készülnek. Különböző szín és minta választható. Egyedi kialakítás is megvalósítható. Német gyártmányú gyári autókárpit, hálós megerősítésű ülőfelülete hosszú élettartamot biztosít.

Az akcio-shop.hu weboldalon az anyag és szín kiválasztása könnyen és gyorsan megoldható vagy az autó üléshuzat mintaboltunkban. Készséggel segítünk akár telefonon vagy e-mailen.

A személyes megtekintés és átvétel Budapesten II. ker. Horvát u. 9. szám alatti üzletünkben lehetséges. Az üléshuzatokat egyenesen magyar gyártótól minőségi kidolgozásban, exkluzív csomagolásban kínáljuk. Szükség esetén a terméket postázzuk.

Cégünk a speciális üléshuzat kiszolgálás mellett autófelszerelések  és -alkatrészek eladásával is foglalkozik a webáruházban is. Specialitásunk az egyedi megrendelésekre alapuló konzultáció, minden termék kategóriában. Számos kedvező visszaigazolást kapunk, hogy pl. az autóüléshuzat-választásnál nehéz a döntés, ár, anyag , szín, autótípus, szabástípus variációknál, a több éves tapasztalatra hivatkozva, ha kérték a segítségünket, mindig az autóra megfelelő kategóriát tudtuk javasolni. Folyamatosan megújuló áruválasztékkal várjuk kedves érdeklődőinket! Érdemes többször ellátogatni webáruházunkba!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

A személyes megtekintés és átvétel üzletünkben lehetséges.A szombati napon is megoldható a nyitva tartás, előzetes egyeztetés szükséges. Webes, telefonos rendelések rugalmasan, nyitvatartási időn kívül. Egyeztetés után más helyszíneken is megoldható az átvétel.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.