Szavazatszámláló bizottságba keresnek tagokat

Oszd meg másokkal!

Desktop

Választójogosultsággal rendelkező, II. kerületi, álladó lakcímmel rendelkező személyek jelentkezését várja a II. kerületi Választási Iroda. A szavazatszámláló bizottságokba tagnak, illetve póttagnak február 9. 14.00 óráig lehet jelentkezni. 

A jelentkezők közül a választás napján (április 8-án) résztvevő tagokat (póttagokat) Budapest Főváros II. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete választja meg. Azon választójogosultsággal rendelkező magyar állampolgárok jelentkezését várják, akik a kerület állandó lakói.

A jelentkezéseket a ronyai.eva@masodikkerulet.hu e-mail címen (illetve a 346-5491-es telefonszámon) fogadják 2018. február 9-én pénteken 14 óráig.

A teljes kiírást megnézheted a kerület oldalán is. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek