Még drágább az életünk

Oszd meg másokkal!

Desktop
Januártól tovább nő a családok rezsiköltsége, hiszen emelkedik a villany, a gáz és a távfűtés ára. Nőnek a közösségi közlekedés tarifái is, viszont megszűnik a regisztrációs jegy.

A víz-csatorna, szemétszállítás és kéményseprési díjak emelkedése mellett január elsejétől többet kell fizetnünk az áramért, a gázért és a távhőért is. A villamos energia ára 2,7 százalékkal, a földgáz és a távhő ára pedig 4,2-4,2 százalékkal nő – adta hírül a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Az áram ára szolgáltatónként különbözőképpen változik.

Az áfaemelés miatt többet kell fizetni a vonat- és buszjegyekért is: mintegy 1,6 százalékkal emelkednek január elsejétől a közösségi közlekedés tarifái. Ezzel egy időben eltörlik a regisztrációs jegyet, amelyet eddig azoknak kellett kiváltaniuk, akik ingyen használták a tömegközlekedést.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek