Íme a 10 legolvasottabb második kerületi hír 2017-ben az ittlakunk.hu oldalán

Oszd meg másokkal!

Desktop
A győztes hír szereplője és a videó készítője hátulról
A győztes hír szereplője és a videó készítője hátulról

Az oldalunkba be van építve egy mérőeszköz. Ez meg tudja mutatni, melyik hírünkre hányan kattintottak. Most bemutatjuk nektek is, hogy mire voltatok kedves olvasóink/nézőink leginkább kíváncsiak tavaly. Elég változatos a felhozatal, íme a toplista:

2017-ben a legtöbben Berkei Szilárdra voltatok kíváncsiak. Ő arról lett nevezetes, hogy snowboarddal ment melóba a Rószadomb tetejéről tavaly télen, és ezt egy szelfibotra erősített kamerával meg is örökítette. Ismétlésképpen is érdemes megnézni a videóját, aki pedig még nem látta, feltétlenül pótolja.

Nagyon sokan nézték/olvasták a háromlábú kiskutyus, Áron megtalálásáról szóló hírt. A kutya ugyan a XIII. kerületből tűnt el, de aztán Budapest internetező népe kis híján egy személyben kereste őt. Nem csoda, ha sokan kattintottatok.

Egy anyuka kért segítséget egy ugyancsak nagyon sokatok által olvasott hírben. Egy szemtanút keresett, aki látta, hogy az egyik gyermekét elüti egy autó a Szépjuhásznénál, a Gyermekvasút állomása előtti zebrán. Nem tudjuk, mi lett a történet vége, de majd most rákérdezünk.

Bűnügyi témájú a 4. legolvasottabb hír is. Ez arról szólt, hogy egy Bimbó úti házból 15 thaiföldi szexrabszolgát szabadítottak ki.

A bűnügyi hírek, az elveszett kutyusok és a snowborddal közlekedő Szilárd mellett sokatokat felizgatta az is, hogy megnyílt a Spar a Retek utcában.

Egy Széphalom utcai építkezésen történt halálesetről szóló kishír a következő (6.) a listában, ezt követi a közelben nyíló csúcsmozikról szóló rövid írás (7.), majd egy Szépvölgyi úti szeméttelep felfedezéséről szóló pársoros (8.). A képzeletbeli tízes toplista 9. helyén egy olvasónk által megálmodott buszútvonal terve szerepel. Az új buszjárat Hűvösvölgyet és a Nyugati pályaudvart kötné össze.

A toplistánk teljesen véletlenül keretes szerkezetet ölt, a 10. helyen ugyanis egy olyan hír és egy hozzá tartozó videó van, amelyben egy szőke hajú lány látható, aki a zord időjárást és a sétálórész jegét kihasználva korcsolyát húzott a lábára a Lövőház utcában. Azt nem tudjuk, van-e köze a lánynak Szilárdhoz.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek