Demény, a kötsög ajánlásával: gondoljatok idén a nagyikra is

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: FB
Fotó: FB

Deményt, a kötsögöt (majdnem) mindenki ismeri. Állatmentők szószólója ez a vizsla-úr, és úgy általában véleményvezér. 

De most nem ő, hanem gazdája és gondolatainak lejegyzője, Magos Judit írt mindenkinek. Demény csak kivételesen csöndben figyeli, szerintem még azt is megfontolja, félretesz ő is egy kis töpit. No, nem sokat. De félretesz.

"Kisnyugdíj, de nagy szeretet. 

A Nagyim sosem tudta, mit adjon még...és örült minden jószónak. Én egyre nagyobb lettem, ő egyre kisebb, egyre kevesebb időt töltöttünk együtt.
Karácsonykor mindig mentem. Vittem valami apróságot, mondtam, hogy szeretem. Mindig nevetett. 
Idén ezt már nem tehetem meg.
Megtehetem viszont, hogy az Eszkuláp Állatvédő Egyesülettel karöltve kampányt hirdetünk a Nagyikért! 
Sokan vannak, akiknek nincs unokájuk, akiknek nincs mit enni, nem tudnak fűteni sem. Akiknek nem mondja senki, hogy szereti. Segítsünk mi!
Ha van a látókörötökben olyan idős néni vagy bácsi, akinek jól jönne némi tartós élelmiszer vagy tüzelő vagy bármi egyéb segítség, jelezzétek felénk. Igyekszünk megyénként egy-egy "deményista nagyit" felkutatni, hogy az adott megyében élők tárgyi adományait hozzá irányíthassuk. Viszont helyben biztosan kell olyan segítő, aki vállalja, hogy fotózza az adományokat, beszámol a dolgokról. Hogy mi is vissza tudjunk jelezni a pénzbeli támogatók felé.
Segítsetek, hogy nagyot szóljon ez a december. Most az emberekért, az idős, szociális ellátáson, figyelmen kívüli idősekért. Egy átmelegedős karácsonyért. Egy kenyérlevesen túli ünnepi menüért. Szaloncukorért. Szeretetért."

Írni az eszkulap2016@gmail.com e-mail címre tudtok.

Ha pedig nektek sincs már Nagyitok, akinek ajándékot vegyetek, küldjetek egy kis semmiségre valót valaki más, vagy éppen senki Nagyijának:
Eszkuláp Egyesület
Magnet Bank
16200223-10054165
DEMENTOROK A NAGYIKÉRT
PayPal: eszkulap2016@gmail.com
IBAN: HU45 1620 0223 1005 4165 
BIC: HBWEHUHB

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek