Koncert a kerület egészségéért a Marczibányiban

Oszd meg másokkal!

Fotó: jegy.hu
Fotó: jegy.hu

November tizedikén, este hatkor kezdődik a Duna Szimfonikus Zenekar jótékonysági hangversenye a II. kerület egészségéért a Marczibányi téri Művelődési Központban.

A műsoron:

  • Rossini: Olasz nő Algírban – nyitány
  • Mendelssohn: Szentivánéji álom – szvit
  • Schumann: a-moll zongoraverseny

Közreműködik: Balázs János Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, vezényel: Kanai Toshifumi (Japán), a műsorvezető: Mohai Gábor Radnóti- és Kazinczy-díjas előadóművész.

Ami a legfontosabb: a 2500 Ft és 5000 Ft-os támogatói jegyek – melyek egyben belépőként is szolgálnak a hangversenyre –  a Marczibányi Téri Művelődési Központban, a Klebelsberg Kultúrkúriában és a  II. Kerületi Önkormányzat Szakorvosi Rendelőintézete Igazgatói titkárságán (Kapás utca 22., 1. emelet), valamint Mozgásszervi Rehabilitációs Központ (Henger utca 1.) vásárolhatók meg személyesen. 

A további információk a Marczi weboldalán elérhetők. 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek