Fogadj örökbe egy közterületet!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Immár negyedjére rendezi meg az önkormányzat a Fogadj örökbe egy közterületet! nevű környezetszépítő pályázatot, amelyre már nem csak társadalmi szervezetek, de magánszemélyek jelentkezését is várják.

Jelentkezési határidő: augusztus 31.

A támogatás a II. kerülethez tartozó közterület rendbetételére és kialakítására, valamint a helyreállított terület folyamatos gondozására használható fel.
A pályázatokat folyamatosan, beérkezési sorrendben bírálják el – írja az önkormányzati portál.

A pályázaton keretösszege bruttó 4 millió forint.

A támogatás mértékének felső határa bruttó 400 ezer forint, a pályázati támogatás maximuma pedig a teljes költségvetés 70 százaléka lehet. A pályázati kiírást letölthetitek az önkormányzati portálról, de ha kéritek, elektronikusan is megküldik nektek.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást Fábián Tamara polgármesteri referens ad a 06-1-346-5545-ös telefonszámon, vagy fabian.tamara@masodikkerulet.hu e-mail címen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek