Szeméremsértés miatt keresik a rendőrök ezt a videón látható, jól öltözött fiatalembert

Desktop

MIvel a II. kerületi rendőrök az állampolgárok segítségét kérték a videón látható férfi beazonosításához, ezért megmutatjuk nektek.

Állítólag szeméremsértést követett el június 4-én délelőtt valamelyik villamoson (talán a 4-es 6-oson?). Hogy pontosan mit csinált, arról nem szól a közlemény. A videón éppen csak álldogál.

Az ismeretlen elkövető 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, fekete hajú, szakállas, szemüveges. A bűncselekmény elkövetéskor kék inget és sötét nadrágot viselt.

A rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek