Tiltott szerencsejátékot is futtattak a Bimbó úti bordélyházban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Dagad a botrány a Bimbó úton lefülelt bordélyház kapcsán, ahonnan hétfőn 15 szexrabszolgát mentettek ki a rendőrök.

Azóta kiderült, hogy egy illegális fogadóiroda is működött a kuplerájban, a rendőrség megmutatta azokat a felvételeket, amelyeket a házon belül forgattak:

Az Index a ház szomszédaitól megtudta, hogy a szexrabszolgatartók nemrég költöztek be a Bimbó úti házba, melynek tulajdonosa egy budapesti vállalkozó már 2000 óta.

Ez a személy 2015-ben azzal került be a hírekbe, hogy a II. kerületi önkormányzat fideszes polgármestere, Láng Zsolt az ő balatoni házában nyaralt, miközben a vállalkozó által vezetett építőipari cég 2006 óta több százmillió forint értékben nyert közbeszerzést a kerülettől – emlékeztetett a lap.

Visszatérve a házra: korábban egy spanyol család bérelte, de mióta ők kiköltöztek belőle, nem volt körülötte túlságosan nagy mozgás. Az egyik szomszéd szerint az új bérlők furgonnal közlekedtek, meglehetősen diszkréten. Az utcában élők az Indexnek azt mondták, fogalmuk sem volt arról, kik a lakók, ők is csak a hétfő esti híradókból értesültek a rendőrségi akcióról. 

A házhoz közel van a Rózsabimbó Alapítványi Óvoda, azzal szemben pedig a jemeni nagykövetség található. A Bimbó út ezen szakasza kifejezetten csendes, az egyik szomszéd ezért hallotta meg a házban fogvatartottak segélykiáltásait. Az Index úgy tudja, hogy nők és férfiak egyaránt voltak a szexrabszolgák között.

A lakók szerint legalább 18 rendőrautó szállta meg hétfőn az utcát, kedd reggel még egy rohamkocsi is állt a ház udvarán. Nem csak a Bimbó úton jelentek meg a rendőrök, hanem a környező utcákban is, számítottak arra, hogy a szexrabszolgatartók menekülni kezdenek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek