Eltűnt egy 72 éves férfi a II. kerületből

Desktop
dr. Csikós István Ketel (forrás: police.hu)
dr. Csikós István Ketel (forrás: police.hu)
Péntek óta rendőrök sem találják.

A 72 éves dr. Csikós István Ketel december 29-én, pénteken II. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja a police.hu.

Dr. Csikós István Ketel körülbelül 185 centiméter magas, ősz hajú férfi. Eltűnésekor szürke kabátot, szürke pulóvert, fehér pólót, sötét szövetnadrágot és fekete cipőt viselt.

A II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Dr. Csikós István Ketelt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek