Eladó egy csendes, háromszintes ház a Homokóra utcában szaunával, garázzsal és borospincével

Szerző:
Balla Ingatlan
2017.07.12. sze., 13.40

Oszd meg másokkal!

Desktop

Családi ház
Budapest, II. kerület (Adyliget II/A.) Homokóra utca
8 szoba, 366 m²
Irányár: 150'000'000 Ft

Adyligeten eladó egy hangulatos csendes utcában háromszintes ház (3x122 m2) 860 m2-es telken.
Az általános szokásoknak megfelelően legalul a pince van medencével, szaunával, kétbeállásos garázzsal, raktárral és borospincével – ennek feltöltéséről az új tulajdonosnak kell gondoskodnia – a szaunázás után jól esik egy pohár bor. Vagy kettő.
A földszint az előszobával kezdődik, ehhez csatlakozik a nappali, két hálószoba, étkező és konyha, fürdő, WC és persze (ha már a zöldövezetben vagyunk) egy gyönyörű terasz.
Az emeleten négy szoba és egy nappali van (ez így összesen már öt), természetesen fürdő és konyha is. A terasz itt sem hiányozhat, egyedi kovácsoltvas korláttal.

A kertben szépen gondozott gyümölcsfák vannak. A tulajdonosok és vendégeik kényelmét kerti tűzhely szolgálja; az alapanyagok tartósítására pedig egy kerti füstölő áll rendelkezésre. . Az épület modern technológiai megoldással napkollektor rendszerrel felszerelt.
A ház csendes, kertvárosi környezetben van, mindazonáltal könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Sok szépet és jót lehetne még írni a házról, például micsoda ragyogó látványt nyújt, s meg-nyugvást testnek-léleknek a ragyogó őszi napsütésben, de ennyi legyen elég.
Ha kíváncsi rá, nézze meg a házat személyesen is, hiszen csak akkor bizonyosodhat meg a leírtakról. Na és persze mivel rosszat ...

További információk:
Jonutz Katalin (06-70-902-7754)
http://ballaingatlan.hu/ingatlan/Budapest-II-kerulet-Adyliget-II-A-Homok...(27-856).html

Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil