Megvan a pénz a Nemzeti Táncszínház épületére

Oszd meg másokkal!

Desktop
Forrás: soundhead
Forrás: soundhead

A Nemzeti Táncszínháznak jó ideje nincs saját játszóhelye, de most azzal, hogy maradék szükséges pénzt is megítélték a Millenáris Parkban lévő épület átalakításához, a finisbe ért a projekt, jövő tavaszra készen is lehet a Zoboki építésziroda által tervezett színházépület.

Az építészek érdekes feladatot kaptak, mert egy megőrzendő műemlék épületet, a MOM régi generátorházát kellett modern, minden technikával felszerelt színházzá varázsolniuk. Színházépítésben van már tapasztalatuk, nem is akármilyen, hiszen a Müpa is az ő alkotásuk. 

Most olyan kiegészítést terveztek a régi piros téglaház elé, ami nem csak a színház díszes bejárata lesz, hanem közösségi, fogadó térként is szolgálhat, kávéházzal, ücsörgős lépcsőkkel, szóval azoknak is érdemes lesz betérni, akik nem pont előadásra jönnek. 

 

Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek