Pannónia Stúdió

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 64-66.

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Pannónia Stúdióban a hazai és nemzetközi élvonalba tartozó kép és hang utómunkára szakosodott cégek által újra elindult egy rendkívül magas színvonalú, filmes alkotói munka. A ház küldetése ugyanakkor az is, hogy részt vegyen a magyar rajzfilmek filmtörténeti értékként való megőrzésében és népszerűsítésében. A Stúdió tevékenysége kiegészült oktatási programmal, melynek fő célkitűzése gyerekek és fiatalok fejlesztése, képzése. A Pannóniában egész évben helyet kapnak olyan exkluzív kiállítások, melyek az egykor itt alkotó művészek munkáit mutatják be. Havonta megújuló gyermek - és felnőtt programokkal bővül repertoráunk, amit a Pannónia Stúdió facebook oldalán nyomon tudnak követni. 

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00
Szombat09.00 – 17.00
Vasárnap09.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek