Napocska Tanoda

1025 Budapest, Vérhalom u. 32. | +36-70-362-0266 | http://napocskatanoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Napocska Tanoda azoknak a gyerekeknek a mesés helye, akik vidáman, önfeledten szeretnék tölteni a délutánt, könnyedén megoldani a házi feladatot, megtanulni a verset, majd a többiekkel felszabadultan játszani.

A Napocska Tanoda egy olyan hely, ahol a gyerekek az iskolaidő után pedagógusok és szakemberek felügyelete alatt készíthetik el a házi feladatot, részt vehetnek egyéni vagy kiscsoportos fejlesztő foglalkozásokon, mindeközben pedig megmaradhatnak gyereknek, vagyis játszhatnak, barátságokat köthetnek, nevethetnek, szórakozhatnak.

Egy olyan hely, amely leveszi a szülők válláról a sokszor estébe nyúló leckeírás nyűgjét, eloszlatja a gyermek megfelelő kognitív vagy pszichés fejlődése miatti aggodalmakat és segít feltárni a rejtett tehetségeket. Nálunk teljes biztonságban, szakemberek kezében tudhatja gyermekét, így nemcsak a másnapi házi feladat készül el, de folyamatosan visszajelzést kaphat csemetéje tehetségéről, haladásáról vagy épp nehézségeiről, és idejében megkaphatja a megfelelő támogatást. Önnek pedig nem kell rohannia a munkából és jut idő a minőségi együtt töltött időre.

A Napocska Tanoda Buda szívében, barátságos környezetben várja a gyerekeket.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00
Szombat08.00 – 19.00
Vasárnap08.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Harci Kármen
Telefon:+36-70-362-0266
Email:napocskatanoda@gmail.com
Honlap:http://napocskatanoda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/NapocskaTanoda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek