Art Buda Alkotóműhely

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 2. | +36-1-952-0148 | http://artbuda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Art Buda alkotóműhely foglalkozásai. Izgalmas, hetente változó programokkal várjuk képző- és iparművészeink vezetésével a gyerekeket, felnőtteket, nagyszülőket, családokat és mindazokat, akiket a közös munka iránt érzett öröm összeköt.

A részvételhez művészeti előképzettség nem szükséges, elég a kíváncsiság és a tettvágy. A foglalkozásokat vezető képző- és iparművészek megismertetnek az adott technika alapjaival, az ő vezetésükkel és segítségükkel alkothatunk magunknak mű- és használati tárgyakat.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Egri Dóra
Telefon:+36-1-952-0148
Email:hello@artbuda.hu
Honlap:http://artbuda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/artbuda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek