Slider Club - sí- és snowboardoktatás

1028 Budapest, Hidegkúti út 228. | +36-30-211-5000 | http://sliderclub.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Slider Club pesthidegkúti műanyag sípályáján szakképzett oktatóink segítik gyermek és felnőtt tanítványaikat a síelés és snowboardozás technikájának elsajátításában, azzal a céllal, hogy azt még hosszú éveken át BIZTONSÁGGAL és ÖRÖMMEL tudják végezni. A sípálya alkalmas a megszerzett tudás frissítésére és továbbfejlesztésére is.

A tanulást köteles sífelvonó, éjszakai világítás, és egyéb sporteszközök, játékok segítik.

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatosan bővülő szolgáltatásaink minőségére (Kerékpáros Kalandtáborok, Horizont Vitorlástáborok a Lupa-tavon), és annak a közvetlen, barátságos hangulat megteremtésére, melyben klubtagjaink - kortól függetlenül - igazán jó érzik magukat.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek